Passeig performatiu 2023

BoFestival Experiències Artístiques 2ona Edició. Tornem als boscos de la UAB a Bellaterra per trobar les noves propostes creatives d’enguany.

Començarem la itinerància amb el primer passi de la experiència immersiva  del col·lectiu Artistas Salchichas amb  Estás Solo en el Bosque. Un viatge íntim i personal cap a un destí desconegut, una proposta site-specific en el paisatge. 

Després serà el torn de Pic Nic on the Moon, una petita joia de dansa de la Cia Júlia Godino i Alexa Moya, que va néixer d’una imatge, purament com a punt de partida. La peça explora el contrast entre la realitat aparentment perfecta amb un interior desert, un espai en el qual la línia divisòria entre realitat i falsedat s’ha difuminat.

La menorquina Anna Ferrer ens transportarà  amb la seva veu a una trobada musical on tindrem el gran privilegi d’escoltar aquesta artista internacional en un concert acústic de petit format.

Continuarem la passejada amb el nou espectacle de Joan Català, Idiòfona, un intent de fer lleugera la duresa, de trobar harmonia en mig del soroll, de construir una vibració comuna. Idiòfona és un diàleg entre l’home i la matèria durant el qual es construeix una gran instal·lació sonora en el mig del bosc amb la participació del públic. 

Finalment, qui estigui apuntat al segon passi d’Artistas Salchichas podrà gaudir d’aquesta experiència tan singular.

I PER ACABAR…EL NOSTRE JA FAMÓS VERMUT FINAL!

Dates

dia 25

Novembre 2023

Lloc

Bellaterra

Infos Pràctiques

PASSEIG PERFORMATIU BELLATERRA 2023

Punt de trobada: rotonda de la parada FGC Bellaterra – sortida UAB

Dissabte 25 de novembre

10.00h – 1er Passi Artistas Salchichas – només amb reserva prèvia. 25 plaçes disponibles. Reserva a: festival@bofestival.cat

11.00h – 13.00h – Començament Passeig Performatiu BoFestival 

13.00h – Segon passi Artistas Salchichas – només amb reserva prèvia. 25 plaçes disponibles. Reserva a: festival@bofestival.cat

 

.

activitats gratuïtes
i obertES a tothom

3 + 7 =

Q