Després de molts anys en el món escènic, com productores, programadores i gestores decidim compartir en altres llocs més naturals propostes artístiques que ens fan vibrar o reflexionar.

BoFestival neix amb aquest desig i amb la necessitat de sortir dels circuits d’arts escènics i de la centralització urbana. Proposar activitats i experiències artístiques de la forma més lleugera i sostenible possible. Pensades per compartir amb les habitants d’un territori. Al mes d’octubre de 2022 vam impulsar la primera edició del BoFestival en els boscos de la Universitat Autònoma de Barcelona a Bellaterra.

Arran d’aquesta primera experiència, que ens va servir de laboratori al costat de les artistes, decidim aprofundir en la relació amb els espais, els seus habitants i el públic en general. Per aquest motiu hem desenvolupat el concepte Bofestival d’experiències artístiques com un format flexible.

Una fórmula que ens permet activar idees i trobades de forma encara més àgil i lúdiques.

Les properes aventures de BoExperiències Artístiques es faran al municipi de Bellver de Cerdanya, en paisatges molt bonics i amb diferents col·lectius implicats.

Vine a conèixer-nos !

a Marcela, Marine i Marc i a totes les persones que ens ajuden molt en el camí i en fer possible aquestes experiències!

Equip

AMB EL SUPORT DE

Sponsors