6 + 3 =

Q
Passeig performatiu 2022
Bellaterra /

Octubre 2022

Bellaterra

Octubre 2022

Un passeig per descobrir propostes artístiques contemporànies

LA PRIMERA EXPERIÈNCIA DEL BO VA SER A BELLATERRA, on guiats per l’inestimable artista Magí Serra,  vam recorrer juntes els boscos de la Universitat Autònoma. Un enllaç nòmada, una passejada creativa pels sentits que alimenta la curiositat.

A la itinerància vam trobar Laia Santanach amb BALLANT BALLÀVEM, paraules en moviment,  expressions dansades, sensacions i estats composats. Una proposta on cada paraula il·lustra un moviment.

Després ens vam trobar amb Adrian Vega i Marina Pravkina que amb EL ARTE DE REBOBINAR, ens van donar l’oportunitat de mirar enrere, reviure una emoció, una situació i un desig. Tornar a començar i reescriure el que ja ha passat, de donar-li un significat nou i una nova mirada.

Moon Ribas i Quim Girón vam fer les primeres proves del seu RAMAT SIMFÒNIC.

Un medi, un poble, un instrument, una cerimònia… que invoca diferents danses que confronten l’animalitat dins l’ésser humà.

Santi Careta, reconegut guitarrista i músic amb una trajectòria de prestigi i la jove cantant Sibyla Riegele, ens van endinsar en una trobada musical de petit format. Un experiment digne de gaudir i un plaer absolut.

I finalment Joan Català amb el seu multipremiat solo PELAT,  una proposta que esborra les fronteres entre la dansa, i el circ; el teatre i la performance; entre el públic i l’espectacle…Una revisió natural de tècniques artesanals i alguns records propis. Una acció única que evoluciona com a resultat de l’interacció amb l’espectador

I PER ACABAR…EL NOSTRE JA FAMÓS VERMUT FINAL!